Lipton Dökme Çay Doğu Karadeniz 1000 Gr

Ürün Kodu:

Fiyatı

100 TL üstü Ücretsiz Kargo
En geç 1 günde kapınızda!
İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.
Bu ürün tükendi
Ürün Açıklaması
Ürün Yorumları

Lipton Dökme Çay Doğu Karadeniz 1000 Gr

Çay Demleme Yöntemi: Demlik içine her bardak çay için bir tatlı kaşığı koyun. Bir kaşık da fazladan ekleyin. 15-20 dakika demledikten sonra çayınızı afiyetle içebilirsiniz.

 

Karadeniz’in uçsuz bucaksız tarlalarında başlar çayın hikayesi. Yağmur taneleriyle canlanan çay yaprakları, güneş ışığıyla olgunlaşır. Bu eşsiz çayın iyiliği için Karadenizli çiftçilerimizle el ele veriyor, çayımızın sürdürülebilir ve doğru tarım yöntemleriyle yetiştirilmesine destek oluyoruz. . Her şey, nesiller boyu süre gelen bu benzersiz lezzet eşliğinde #konuşalımartık diyebilmek için. Karadeniz tarlalarından özenle toplanan çay yapraklarının kendine has mükemmel lezzetinin tadına varın. Doğu Karadeniz tarlalarından toplanan çay yapraklarının eşsiz ve mükemmel lezzetini tüm Türkiye’ye sunuyoruz. Doğu Karadeniz’in eşsiz siyah çayının lezzetini, bardak poşetin pratikliği ile tüketicilerimize sunuyoruz.

 

Keyifle yudumladığınız Lipton çayı, çay severlere ulaşıncaya kadar bir çok kontrol aşamasından geçiyor. 200 değişik noktada çay alımı gerçekleştiren ve yaklaşık 6 bin çay üreticisinin mahsulünü Türk damak tadına göre işleyen Lipton, harmanlamada gerçek bir ustalık sergiliyor.

 

Çeşitli bahçelerden toplanan yaş çaylardan üretilen kuru çaylar, tadım uzmanlarının kontrolünden geçtikten sonra tat, koku ve renk kriterlerine göre tasnif edilir. Daha sonra Kenya, Endonezya ve Seylandan getirilen ünlü çaylarla harmanlanır.

 

Bu harmanlardan alınan örnekler düzenli olarak Pazar’da ve İngiltere’deki Lipton laboratuarlarında kalite ve tat kontrolünden geçirilirler. Uluslararası Lipton kalitesi onaylandıktan sonra, Rize’deki harmanlar paketlenmek üzere fabrikaya gönderilir.

Lipton Dökme Çay Doğu Karadeniz 1000 Gr - Yorumları

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...

ÖNERİLEN DİĞER ÜRÜNLER